FAQ

Vanliga frågor - Blasterz.eu

Vad är Blasterz.eu?

Blasterz.eu är en onlinebutik som specialiserar sig på elektriska vattenpistoler, gelblaster och buggsprängare. Vårt mål är att förse kunder med högkvalitativa sprängmaskiner till överkomliga priser.

Vad är räckvidden för dina blasters?

Utbudet av våra blasters varierar beroende på modell, men de flesta har en räckvidd på upp till 40-50 fot.

Är dina blasters säkra för människor?

Ja, alla våra blasters är säkra för människor. De använder antingen rent vatten eller bordssalt eller gelbollar som är säkert för både vuxna, djur och barn.

Vad är returpolicyn för Blasterz.eu?

Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera det inom 30 dagar för full återbetalning. Se vår returpolicy för mer information.

Vad är fraktpolicyn för Blasterz.eu?

Vi erbjuder gratis frakt på alla beställningar över 50 € och skickar till alla länder inom EU. Leveranstider varierar beroende på var du befinner dig. Se vår fraktpolicy för mer information.

Hur kan jag kontakta kundtjänst på Blasterz.eu?

Du kan nå vårt kundtjänstteam genom att använda sidan Kontakta oss på vår webbplats. Vi kommer att svara på din förfrågan så snart som möjligt.

Vilka betalningsmetoder accepterar du på Blasterz.eu?

Vi accepterar många olika betalningsalternativ, allt beroende på vilket land du bor i. PayPal, Klarna, Kredit- och betalkort samt banköverföring.

Vad är garantin för Blasterz.eu-produkter?

Alla våra produkter kommer med 1 års garanti. Om du upplever några problem med din Blasterz, kontakta vår kundtjänst för hjälp.

Erbjuder du några kampanjer eller rabatter för Blasterz.eu-produkter?

Ja, vi erbjuder erbjudanden och rabatter då och då. Vänligen registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om våra senaste erbjudanden.

Vi hoppas att denna FAQ-sektion har besvarat dina frågor om Blasterz.eu. Om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss.