Den ultimata Gelblaster-guiden!

Den ultimata Gelblaster-guiden

The Ultimate Gelblaster Guide: Varför denna TikTok-trend tar över

Båda människor har blivit fanatiska om denna nya generation av leksaksvapen som har gjort enorma framsteg på sociala medieplattformar som TikTok och Reels. Efter att ha störtat sin BB gun Supersoaker-föregångare, har Gelblaster blivit en populär stridsleksak för målträning, att gå head-to-head med vänner eller visa upp din kunskap om first-person shooter-spel. Här är vår omfattande uppdelning av den revolutionerande leksaken som snabbt blev sommarens hetaste trend.

Vad är Gel Blasters?

Villen efter gelblaster, även känd som soft gel guns eller gel ball blasters, har tagit fart över hela världen. Många anser dem vara ett fantastiskt alternativ till illegala airsoft-vapen eftersom de bara avfyrar ofarliga gelkulor. Ursprungligen tillverkade i Australien, har gelblasters blivit en världsomspännande trend för människor, och visar inga tecken på att sakta ner när som helst snart.

Är Gelblasters skadliga för miljön?

När de utsätts för vatten förvandlas vattenpärlor till gelatinösa sfärer som spricker som små bubblor istället för att tömmas som vanliga vattenballonger. Är Gel Blasters säkra?

Hur fungerar Gel Blasters?

Om du är ny på gelblasters kommer du att se att många typer finns tillgängliga och har liknande design som typiska airsoft-leksaksvapen. Gel Blasters finns i olika former och storlekar, även om de vanligaste är pistoler, gevär och maskingevär (SMG).

När du köper en gelblaster rekommenderar vi att du överväger de spel du vill spela när du väljer en gelblaster. Du kan ta på dig olika positioner som lagspelare, till exempel hagelskytt, prickskytt eller gevärsskytt. Om du är helt ny i spelet och vill hitta dina fötter först rekommenderar vi att du börjar med ett handeldvapen eller ett automatgevär för att komma igång.

Gelblasters, i motsats till paintballs, använder uppladdningsbara batterier för att driva framdrivningen av sina projektiler, som är polymervattenpärlor. Ammunitionen kan inte användas direkt, eftersom den kräver minst fyra timmars blötläggning innan den kan användas.

Vad är det bästa sättet att spela Gelblasters?

De flesta ägare av gelblaster-pistoler använder dem i lagaktiviteten som kallas Gel Balling, ett liknande koncept och upplägg som paintball eller lasertag. Du kan använda din kreativitet för att utveckla nya varianter av Gel Balling-spel som betonar strategi och lagarbete.

I en Gel Balling-armatur har Close-Quarters Combat (CQC) visat sig vara mycket populär, där deltagarna håller sig till hederssystemet och anses vara "ute" när de väl har blivit träffade. De som är bekanta med paintball-spel kommer ihåg gamla favoriter som Capture the Flag, Attack and Defense, Elimination och andra typer som lika gärna kan spelas i Gel Balling.

Var är det bästa stället att köpa Gel Blasters?

På Blasterz.eu, vi har allt du behöver för att förvandla din bakgård till en autentisk krigszon för att ladda upp din sommar. Välj ditt valfria vapen för att göra din kamp så mycket mer episk med våra återanvändbara behållare för att hålla dig kvar i alla hinder i ditt spår.

Med en USB-laddare och en elegant urban design kan du hålla igång pelletsfesten vart du än går med stil. Från vår Z134 minigun till resten av vår populära ZKM 47, ZP90, Z416 och ZP5 serie, oavsett vad du väljer av vapen, garanterar vi ett rörigt, adrenalindrivet äventyr för dig att regera i din terräng oavsett om det är med eller mot dina vänner och familj.

Innan du ger dig ut för ett spel är det avgörande att du har allt du behöver. Viktigast är att ögonskydd i form av skyddsglasögon eller ansiktsskydd krävs. Ha alltid ett lager av gelbollar redo så att du aldrig blir oförberedd när du kämpar mot en motståndare.

Blasterz.eu erbjuder också anpassningsbara funktioner för att ge dig ett försprång gentemot dina motståndare och ta din gelblaster-pistol till nästa nivå. Dessa inkluderar vår mycket eftertraktade hastighetslastare för att öka din brandhastighet och våra scope för att göra ditt sikte mycket mer exakt.

Sikta, eld, få Blastin’!