FRAKTINFORMATION

Fraktpolicy

På Blasterz.eu är vi stolta över att tillhandahålla snabb och pålitlig leverans till våra kunder. Alla beställningar skickas från vårt lager i Köpenhamn och är noggrant packade för att säkerställa att dina produkter kommer fram i perfekt skick.

Vårt mål är att ge dig den bästa möjliga shoppingupplevelsen och det inkluderar att se till att dina produkter levereras till dig så snabbt och effektivt som möjligt.

Snabb bearbetning och leverans

Vi förstår att du vill ta emot din beställning så snart som möjligt, så vi arbetar hårt för att behandla och skicka din beställning så snabbt vi kan. Beställningar som görs före 13.00 CET skickas samma dag och beställningar som görs efter 13.00 CET kommer att skickas nästa arbetsdag.

Gratis frakt

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar över 50 € och skickar till alla länder inom EU. Leveranstider varierar beroende på var du befinner dig, men de flesta beställningar kommer inom 3-5 arbetsdagar. Om du behöver din beställning snabbare erbjuder vi även snabba fraktalternativ mot en extra kostnad.

Engagemang till kundtjänst

På Blasterz.eu har vi åtagit oss att ge våra kunder högsta nivå av service och support. Om du har några frågor eller funderingar kring din beställning, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi finns alltid här för att hjälpa till!