GARANTI

1 års garanti

På Blasterz.eu tror vi på kvaliteten på våra produkter och står bakom dem med 1 års garanti.

Kvalitetsgaranti

Våra elektriska vattenpistoler, gelblasters och bugblasters är designade och byggda för att hålla, och vi är övertygade om att du kommer att vara nöjd med ditt köp. Vårt engagemang för kvalitet säkerställer att du får en produkt som är byggd för att hålla och presterar på högsta nivå.

Sinnsro

I det osannolika fallet att du upplever några problem med ditt köp, ger vår garanti dig sinnesfrid och en försäkran om att vi står bakom våra produkter. Med vår 1-års garanti kan du lita på att ditt köp är skyddat och att vi är dedikerade till att säkerställa att du är fullständigt nöjd.

Välj Blasterz.eu

Välj Blasterz.eu för alla dina behov av gelblaster, vattenbläster och buggblåsare och njut av fördelarna med våra kvalitetsprodukter och enastående kundservice. Beställ med förtroende i vetskap om att ditt köp skyddas av vår 1-års garanti.

Utökad information om garantier: 

När det kommer till produktgarantier är det viktigt att notera att vissa skador kanske inte täcks, även för artiklar som Bugblasterz, Waterblasterz och Gelblasterz .

Låt oss ta en närmare titt på varje produkts garanti och vad som inte täcks.  

För Bugblasterr täcker garantin inte skador orsakade av olyckor eller överdriven påfrestning på pistolen eller dess delar. Däremot kan vi skicka reservdelar för eventuella skadade, förutsatt att de är tillgängliga. Om Bugblaster blir blöt är det viktigt att ta bort saltet omedelbart. Stopp orsakade av fukt i saltet täcks inte av garantin.

 

För Waterblasterz och Gelblasterz täcker garantin inte skador som orsakats på batterierna på grund av vattenexponering. Det är viktigt att se till att batterierna inte kommer i kontakt med vatten för att undvika skador. Dessutom täcker inte garantin eventuella vattenskador på elektroniken. Detta kan inträffa om pistolen används med alltför våta pärlor, vilket kan göra att vatten sipprar in i de elektroniska komponenterna.

För att förhindra detta, torka alltid pärlorna före användning för att undvika att överskott av fukt kommer in i pistolens elektronik. Det är viktigt att notera att vattenskador orsakade av alltför våta pärlor inte täcks av garantin.

 

Gelblasterz kan uppleva vissa problem som inte täcks av garantin. Om kugghjulen slits på grund av serieskjutning eller skytte utan gelbeads täcks detta inte. Dessutom, om kugghjulen är förskjutna, vilket resulterar i ingen skärning mellan dem, bör kunden ta isär pistolen och justera läget för den nedre växeln.

 

Om gelpärlorna bara faller ur pistolen kan det bero på att de inte har rätt storlek. De ska blötläggas i vatten i 3-4 timmar. Om pärlorna går sönder när de kommer ut ur pistolen kan det bero på att de har blötts i vatten för länge, vilket gör dem för mjuka. Om gelpärlorna fastnar kan en trasig pärla blockera pipan, i vilket fall kan det hjälpa att skaka pistolen.

Alternativt kan pärlorna vara för stora för pistolen, och det är viktigt att se till att pärlorna har rätt storlek. Till exempel är pistolen lämplig för 7-8 mm pärlor, medan MP5-1-modellen är lämplig för 6-7 mm pärlor. Dessa problem med Gelblasterz täcks inte av garantin.

Sistligen, eventuell skada som orsakats på elektroniken genom att använda för mycket kraft för att sätta i eller ta bort batteriet utan att hålla i båda kontakterna (undvik att hålla i eller dra i kablarna) täcks inte av garantin. Kom ihåg att hantera elektroniken varsamt för att undvika skador.