The Ultimate Gelblaster Guide:

The Ultimate Gelblaster Guide: Varför denna TikTok-trend tar över

Barn och vuxna har blivit fanatiska om denna nya generation av leksaksvapen som har gjort enorma framsteg på sociala medieplattformar som TikTok och Reels.Efter att ha störtat sin BB gun Supersoaker-föregångare, har Gelblaster blivit en populär stridsleksak för målträning, att gå head-to-head med vänner eller visa upp dina kunskaper om first-person shooter-spel.Här är vår omfattande uppdelning av den revolutionerande leksaken som snabbt blev sommarens hetaste trend.

Vad är Gel Blasters?

Villen efter gelblaster, även känd som soft gel guns eller gel ball blasters, har tagit fart över hela världen.Många anser dem vara ett fantastiskt alternativ till illegala airsoft-vapen eftersom de bara avfyrar ofarliga gelkulor.Ursprungligen tillverkade i Australien, har gelblasters blivit en världsomspännande trend för både unga och gamla, och visar inga tecken på att sakta ner när som helst snart.

Är Gelblasters skadliga för miljön?

Gelblastern är ett utmärkt sätt att få barnen ute utan att skada miljön, vilket gör den till ett idealiskt val för miljömedvetna föräldrar.Istället för att använda paintballs eller plastkulor använder gelblasters superabsorberande polymervattenpärlor (gelkulor) som ammunition.Eftersom gelkulor är giftfria och biologiskt nedbrytbara lämnar de inte efter sig något skräp eller smuts efter användning.

Gelbollar är säkra för barn att leka med eftersom de är giftfria och ofarliga för miljön.Dessutom, eftersom det inte skadar att bli träffad av en av vattenpärlorna från en gelblaster, har den snabbt blivit den mest populära leksakspistolen på marknaden.

När de utsätts för vatten förvandlas vattenpärlor till gelatinösa sfärer som spricker som små bubblor istället för att tömmas som vanliga vattenballonger.Eftersom de kan användas säkert inomhus kan ungdomar leka med gelblasters var som helst.

Föräldrar och husdjursägare kan vara lugna, säkra på att deras barn och husdjur inte kommer att skadas om de av misstag sväljer en herrelös gelboll, eftersom den innehåller naturliga komponenter som natriumalginat och kalciumklorid och lätt kan anses vara ett bättre alternativ för traditionella vattenballonger.

Är Gelblasters säkra?

Gelblasters är, när de används på rätt sätt, relativt säkra för användare.Trots det bör användare vara försiktiga med nära kontakt med en persons ansikte och ögon, medan personligt ansvar rekommenderas att aldrig anta att säkerheten är på.Du bör alltid bära skyddsglasögon när du använder gelpistol, även om gelkulor ger mycket låg risk.

Hur fungerar Gel Blasters?

Om du inte har använt gelblaster för nybörjare, kommer du att se att många typer finns tillgängliga och har liknande design som typiska airsoft-leksakspistoler.Gel Blasters finns i olika former och storlekar, även om de vanligaste är pistoler, gevär och maskingevär (SMG).

När du köper en gelblaster rekommenderar vi att du överväger de spel du vill spela när du väljer en gelblaster.Du kan ta på dig olika positioner som lagspelare, till exempel hagelskytt, prickskytt eller gevärsskytt.Om du är helt ny i spelet och vill hitta dina fötter först rekommenderar vi att du börjar med ett handeldvapen eller ett automatgevär för att komma igång.

Gelblasters, i motsats till paintballs, använder uppladdningsbara batterier för att driva framdrivningen av sina projektiler, som är polymervattenpärlor.Ammunitionen kan inte användas direkt, eftersom den kräver minst fyra timmars blötläggning innan den kan användas.

Vad är det bästa sättet att spela Gelblasters?

De flesta ägare av gelblaster-pistoler använder dem i lagaktiviteten som kallas Gel Balling, ett liknande koncept och upplägg som paintball eller lasertag.Du kan använda din kreativitet för att utveckla nya varianter av Gel Balling-spel som betonar strategi och lagarbete.

I en Gel Balling-armatur har Close-Quarters Combat (CQC) visat sig vara mycket populär, där deltagarna håller sig till hederssystemet och anses vara "ute" när de väl har blivit träffade.De som är bekanta med paintball-spel kommer ihåg gamla favoriter som Capture the Flag, Attack and Defense, Elimination och andra typer som likaså kan spelas i Gel Balling.

Var är det bästa stället att köpa Gelblasters?

På Blasterz.eu, vi har allt du behöver för att förvandla din bakgård till en autentisk krigszon för att ladda upp din sommar.Välj ditt val av vapen för att göra din kamp så mycket mer episk med våra återanvändbara behållare för att hålla dig kvar i alla hinder i ditt spår.

Med en USB-laddare och en elegant urban design kan du hålla igång pelletsfesten vart du än går med stil.Från vår Z134 minigun till resten av vår populära ZKM 47, ZP90, Z416 och ZP5 serie, oavsett vad du väljer av vapen, garanterar vi ett rörigt, adrenalindrivet äventyr för dig att regera i din terräng oavsett om det är med eller mot dina vänner och familj.

Innan du ger dig ut för ett spel är det avgörande att se till att du har allt du behöver.Viktigast är att ögonskydd i form av skyddsglasögon eller ansiktsskydd krävs.Ha alltid ett lager av gelbollar redo så att du aldrig blir oförberedd när du kämpar mot en motståndare.

Blasterz.eu erbjuder också anpassningsbara funktioner för att ge dig en fördel gentemot dina motståndare och ta din gelblaster-pistol till nästa nivå.Dessa inkluderar vår mycket eftertraktade hastighetslastare för att öka din brandhastighet och våra scope för att göra ditt sikte mycket mer exakt.

Sikta, eld, få Blastin’!